آشنایی با گیربکس‌ های صنعتی و کاربرد آنها در صنعت

تبلیغات

آشنایی با گیربکس‌ های صنعتی و کاربرد آنها در صنعت

آشنایی با گیربکس ‌های صنعتی و نحوه عملکرد آنها به عنوان یکی از قطعات پرکاربرد و مهم در دستگاه‌های صنعتی امری ضروری است. گیربکس‌های صنعتی قطعاتی جهت ایجاد گشتاور مورد نیاز دستگاه‌ها هستند. در واقع، نیروی مورد نیاز دستگاه‌های صنعتی با استفاده از این قطعات تأمین می‌شود. بنابراین، می‌توان آنها را قطعاتی مؤثر در انتقال نیرو معرفی کرد. با توجه به اهمیت عملکرد آنها در دستگاه‌های مختلف، نحوه انتخاب گیربکس به عنوان موضوعی مهم جهت راندمان یا کارایی مفید دستگاه‌ها تلقی می‌شود. در این ارتباط، توجه به برخی ویژگی‌ها می‌تواند در انتخاب قطعه ای متناسب با نیاز دستگاه مفید باشد. نوع محرک ورودی، توان ورودی و خروجی، دور ورودی و ضریب کاری گیربکس از جمله این ویژگی‌ها هستند. در این مقاله انواع گیربکس‌های صنعتی، با تأکید به برند آوکمن و کاربرد آنها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

آشنایی با گیربکس‌ های صنعتی
در مقوله آشنایی با گیربکس‌ های صنعتی، این قطعات به عنوان وسایل یا قطعاتی برای تبدیل انرژی و انتقال قدرت معرفی می‌شوند. در این قطعات، انتقال توان مکانیکی از منبع تولیدکننده (موتور) به مصرف کننده (دستگاه) اتفاق می‌افتد. به این ترتیب، سرعت و گشتاور مورد نیاز منبع مصرف کننده تأمین می‌شود. جهت کارکرد مفید این قطعات در دستگاه‌های صنعتی باید به گشتاور مورد نیاز دستگاه توجه شود .

گیربکس‌ها را می‌توان قطعاتی برای هماهنگ کردن سرعت و گشتاور بین دو منبع موتور و دستگاه مورد نظر تعریف کرد. انتقال نیرو در گیربکس‌های صنعتی از طریق شفت انجام می‌شود. توان تولید شده در موتور باید در شفت ورودی گیربکس‌ها به صورت گشتاور منتقل شود. توان مورد نیاز گیربکس‌های صنعتی را با استفاده از دستگاه‌های مختلفی می‌توان تولید کرد. ا‌لکتروموتورها، موتورهای گاز سوز، بنزینی و دیزلی، انواع توربین‌ها (گازی، بادی، آبی) و منابع تولید نیروی خورشیدی از جمله این دستگاه‌ها هستند. اجزای تشکیل دهنده گیربکس‌ها عبارتند از:

چرخ دنده‌ها
پوسته گیربکس
شافت ورودی و خروجی
بلبرینگ
کاسه نمد
انواع گیربکس صنعتی
از دیگر مقوله‌های مهم در حوزه آشنایی با گیربکس ‌های صنعتی، بررسی انواع آن است. با توجه به نوع دستگاه و انتظارات تعریف شده از این قطعه، انواع مختلفی از گیربکس‌های صنعتی معرفی می‌شوند. بنابراین، بهتر است تا پیش از هر چیز با انواع گیربکس صنعتی آشنایی پیدا کرد. قیمت گیربکس صنعتی را از صنایع گیربکس پولادین پارت بپرسید.

کاربرد گیربکس‌های صنعتی
انواع کاربرد گیربکس صنعتی یکی از روش‌های نامگذاری این قطعه پرکاربرد است. به عبارت دیگر، با توجه به نوع کاربرد گیربکس‌های صنعتی در صنایع مختلف، آنها را گروه بندی می‌کنند. بر این اساس انواع آنها را می‌توان به صورت زیر دسته بندی کرد:

· صنعت تولید شکر
آشنایی با گیربکس ‌های صنعتی قابل کاربری در صنعت تولید شکر جهت دریافت راندمان مناسب، اتلاف کمتر انرژی و افزایش درصد بهره وری مهم تلقی می‌شود. در این صنعت دو گیربکس خورشیدی و هلیکال گزینه‌های کاربردی معرفی می‌شوند. با استفاده از این نوع گیربکس‌ها می‌توان گشتاور و سرعت نیروی تولید شده توسط موتور را مدیریت کرد.

· فولادسازی
در صنعت تولید فولاد ویژگی‌های مهمی چون قدرت و ظرفیت و دقت بالای گیربکس‌ها مهم تلقی می‌شوند. با توجه به ویژگی‌های ذکر شده، گیربکس‌های خورشیدی و پینیون انواع مفید این قطعات برای صنعت فولادسازی معرفی می‌شوند. با کاربری این نوع گیربکس‌ها می‌توان عملکردی پایدار و حرکتی نرم را ایجاد کرد.

· سیمان سازی
در صنعت تولید سیمان از گیربکس‌های بسیار قوی استفاده می‌شود که گشتاور زیادی را تحمل می‌کنند. از این رو آشنایی با گیربکس‌ های صنعتی با ویژگی کارایی بالا در این صنعت ضرورت دارد. با توجه به اندازه و قدرت بسیار بالای موتورهای مورد استفاده در این صنعت، گیربکس‌های هلیکال و شافت مستقیم انواع مفیدی در صنعت سیمان به شمار می‌آیند. با استفاده از این نوع گیربکس‌ها می‌توان از گشتاور تولیدشده در موتور بهترین خروجی را دریافت کرد.

· صنعت تولید کاغذ
به طور معمول در صنعت تولید کاغذ گیربکس‌ها جهت کنترل نیرو و سرعت ماشین تولید کاغذ کاربرد دارند. گیربکس‌های خورشیدی بهترین نوع این قطعات برای صنعت ذکر شده تعریف می‌شوند.

 





مطالب مرتبط
بخش نظرات

برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:







.